Over 10 års erfaring

Certificeret af Mycometer®​

Konkurrencedygtige priser​​

Vandskade - få hurtig hjælp hos os

Har du fået en vandskade, gælder det om at kontakte os så hurtigt som muligt for at undgå, at der sker yderligere skade på din ejendom og dine ejendele. Vi rykker ud til kunder med vandskade i bl.a. Aalborg, Viborg, Randers og andre omkringliggende områder.

Årsagerne til vandskader

Der kan være mange årsager til, at der opstår en vandskade. En vandskade kan for eksempel opstå som følge af:​​

  • Skybrud
  • Tøbrud
  • Stormskade
  • Stormflod
  • Utætte rør
  • Stoppet kloak
  • Vandinstallationer der er stået af​

Vi kommer ud og affugter

Ved en vandskade er det vigtigt at foretage en affugtning så hurtigt som muligt for at undgå udvikling af skimmelsvamp. Er skaden sket i forbindelse med opstigning af kloakvand, er det vigtigt, at der bliver foretaget en desinficering, da der er bakterier i kloakvandet.

​Hos SKADEteknik kan vi tilbyde at sende en fugttekniker ud til din adresse, så vi kan foretage en vurdering af omfanget af din skade. Herefter sender vi en sanitør ud for at desinficere og opsuge vandet, hvorefter vi udarbejder en rapport til dit forsikringsselskab.

Vi har effektive maskiner til affugtning, herunder både almindelige luftaffugtere til ventilation og infrarøde varmepaneler, som sparer tid ved processen med affugtning.

Kontakt os hurtigst muligt ved vandskade

Har du fået en vandskade, bør du altid kontakte os så hurtigt som muligt. Trægulve, tæpper og gips tager hurtigt skade, og vi rykker altid ud så hurtigt som overhovedet muligt.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 97 24 97, hvis du har fået en vandskade. Har du nogle spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at skrive til vores e-mail info@skadeteknik.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. 

Vi vender tilbage til dig snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebook  linkedin  pinterest  instagram  youtube

Følg SKADEteknik på Facebook​

Vi ligger løbende opdateringer op omkring vores arbejde.

Du har også mulighed for at købe ​nogen af vores produkter.

Åben Facebook

Firma

SKADEteknik

CVR: 20141638

Adresse​

Karlskogavej 16

9200 Aalborg SV

Kontakt

Tlf: 21 97 24 97 

E-mail: info@skadeteknik.dk